"Baru Clear Hidung"

Assalamualaikum.

"BARU ClEAR HIDUNG".

Apa yang clearnya hidung tu?

Ni ha umi nak share testimonial Baby Rub.

Rasa tak selesa kan bila kita selsema. Lagi-lagi time nak tidur tu bila hingusnya dah blocked hidung. Kita yang tua ni pun rasa tak selesa, apatah lagi baby. Confirm tidur pun tak lena.

" Ok, kita pakai. Semalam buat semua tak boleh. Baring tak boleh, mengiring tak boleh. Last2 teringat Baby Rub. Terus sapu. Barulah clear hidung. Terus tertidur weh. Malam before tak dapat tidur, nose blocked dan perit tekak"

Alhamdulillah. Seronok bila dapat feedback macam ni. Seronok bila dapat bantu orang.

Yang bestnya Baby Rub ni 100% bebas daripada "Harmful Chemical".

Jangan risau sebab KKM approved tau. Semua balm Puer's Kidsdom telah mendapat kelulusan KKM.

Ok. Umi nak mengemas jap sementara anak2 umi lena dibuai mimpi.

#Puer's Kidsdom
#Every Moms Wish

Salam Sayang,

Ummi Wawa
Agent Puers Kidsdom Johor
01110797268

No comments:

Post a Comment