March 13, 2015 0

ESP - Energy Booster

[ ESP PEMBERI TENAGA ]

Bagaimana ESP dapat memberikan tenaga??

1) ESP merupakan produk yang kadar Indeks Glimesik (GI) "rendah" iaitu 39.

2) Glukosa dari ESP akan dilepaskan di dalam darah secara " perlahan-lahan".

3) Badan lebih mudah untuk menukar Glukosa(gula) kepada tenaga secara berpanjangan.

GI tinggi - 70 ke atas
GI sederhana - 56-69
GI rendah - 55 & ke bawah


Salam Sayang,
UmmiWawa

Syazwani Mohd Noh
0136859903
Supervisor Apri15 / SID 888841
March 05, 2015 0

Botol Susu Baru Ammar

Assalamualaikum...lama slrasanya saya menyepi. Banyak perkara berlaku 2,3minggu kebelakangan ini. Menyebabkan saya seperti hilang 'mood' berblog.
Antaranya dugaan Ammar reject botol susu. Biasanya perkara macam ni berlaku bila awal kita naik kerja lepas berpantang kan? Ini Ammar dah 13 bulan +++... Tiba2 reject botol.  Bila pengasuh die bagi, die tepis, die campak. Die lebih rela minum air kosong....
Memang rasa risau dan sedih sangat. Badan die makin kurus. Die cuma menyusu direct lepas saya balik kerja... Mulanya saya ingatkan susu tak elok. Tapi pengasuh die cakap belum smpat hisap die dah tepis.
Setelah seminggu lebih berlalu, akhirnya saya try tukar botol susu baru. Hasil dari google dam bertanya kawan, saya tukar botol Pegion. Mintak husband belikan yang 'wide neck'. Tapi stok tak de. Die beli 'slim neck'. Tak pelah kita cuba dulu.
Semalam first day die guna botol baru. Balik keje saya tanya pengasuh, pengasuh die cakap Alhamdulillah Ammar nak menyusu. Pengasuh die pun terkejut, sedar2 Ammar panggil. Tengok susu dah habis minum... Pagi ni saya tanya Ammar menyusu tak? Alhamdulillah nampak die nak menyusu. Akhirnya jumpa penyelesaiannya. Rupanya Ammar nak botol baru...hihihihi...
Mudah-mudahan Ammar terus nak menyusu.
13month+++ My BF Journey
"Menyusukan Itu Indah"
Salam Sayang,
UmmiWawa
March 05, 2015 0

Promosi March 2015

Dengan ini saya mengumumkan Promosi Shaklee March 2015.

Bulan ni promosi besttttt.... Produk hot promosi. Ade lagi yang best, bukan produk hot tu je, ade lagi 2 produk lain.
Promosi March 2015:-

1. Esp
   Buy 6 free 1
   Buy 2 get 5% discount

2. Vitalea for Children
    Buy 3 free 1

3. Zinc Complex
    Buy 3 free 1

Place your ordee now!!!

Salam sayang,
Ummiwawa

Syazwani Mohd Noh
0136858903
Supervisor April 2015