DIY Shawl

Yeayyyyy!!!!

Alhamdulillah, siap 3 helai shawl.
Memang menjimatkan bila kita buat sendiri shawl ni tau. Boleh jimat 1/2 harga.

Untuk percubaan pertama ni, saya beli 3 colour. Biru (2meter), Pink (1m), kelabu (1m).

Saya buat wide shawl saiz 2meter x 30inchi.

Kain yang saya beli tu lebarnya 60inchi. Jadi kalau beli 2meter kain kita dapat 2helai shawl.

First projek shawl saya ni, saya buat warna biru full (1helai), warna pink+kelabu(1helai), warna kelabu+biru (1helai), Ada lagi kain yang tinggal pink (1m x 30inchi) & biru (1m x 30 inchi). Niat dihati nak cari kain lain untuk cantumkan colour yang tinggal tu....

Tak susah pun nak DIY shawl ni. Beli kain, potong ikut ukuran, hantar jahit tepi kat kedai jahit.... Settle... Siap untuk dipakai.

Ok jom layan gambar DIY shawl saya.

Salam Sayang,
UmmiWawa,

Syazwani Mohd Noh
0136859903/01110797268
Supervisor May15

Promosi May 2015

Ini dia pengumuman Promosi Shaklee May 2015 yang saya janjikan semalam.

Yang bestnya salah satu item promosi ialah vitamin favourite Ammar.

Promosi Shaklee May 2015:-

Omega Guard & Phytocol
    - Beli 7 pada harga 6 botol
    - Beli 2 diskaun 5%.

Vitalea for Children
   - Beli 4 pada harga 3botol

Daftar ahli + pembelian 1 produk dapat percuma Vitalea with Iron Formula.

@Syazwani Mohd Noh
0136859903/01110797268
Supervisor May15