March 21, 2011 0

Untuk bakal permata hati ummi....


Nilah hasil tanganku untuk permata hatiku yang bakal lahir......

Assalamualaikum...
nilah hasil kaitan pertamaku.....setelah puas belajar dari mak tersayang Puan Zainah Abdul Malik. Walaupun mungkin  tak perfect n tak berapa kemas, tapi aku  rase berbangga  sangat coz dapat gak siapkan kasut yang comel ni....
My husband lah orang yang paling suka sangat dengan hasil kerja tangan aku ni....Siap mntak gantung dalam kereta lagi...Dan aku tentulah jadi orang yang paling gembira bile die tak habis2 memuji...."Pandai ummi buat"...walaupun hakikatnye tak delah cantik sangat......baru first time.Faham2lah banyak sangat lagi kurangnye....
Lepas ni harap aku dapat jadikan mengait ni satu hobi n minat baru....n dapat buat macam2 lagi untuk my permata hati......


March 17, 2011 0

33 minggu, 1hari....

Assalamualaikum....
Hari ni genap 33 minggu 1 hari kandunganku....Semakin hampir waktunya aku akan menimang permata hatiku....
Bermacam perasaan kini menyelubungiku....Kadang2 aku rasa sangat tak sabar menanti waktu anakku menjengah dunia....kadang2 rase cemas n takut yang teramat sangat.....
Kepada Allah terus kupanjatkan doa agar segalanya dipermudahkan untuk aku....

Amin..............
March 17, 2011 0

With my lovely husband.....









Inilah  suamiku yang tercinta.....Mahadi Mohmad. Dialah sahabat, teman, kekasih terbaikku....
March 17, 2011 0

Saya budak baru belajar.....

Assalamualaikum.....
Setelah lame aku cube nak ade blog sendiri,  baru hari ni tercapai....
Cube punye cube akhirnya dapatlah aku create blog nie....
So, ni masih dalam tempoh pembelajaran....baru merangkak2 nak explore blog.
Harap akan dapat terus update blog ni supaya lbh baik lagi.....