Wiper Set... Spray Mop

Assalamualaikum...

Saya rasa saya ada berhutang satu entry..Saya nak bagi review tentang Wiper Set yang saya beli di Cosway...

Sepanjang saya guna, saya puas hati. Rumah jadi macam ber'mop'. Saya ni almaklumlah tersangat 'RAJIN' mop rumah. Hihihihi... Memang saya jarang mop rumah. Tapi sekarang ini anak dah tawaf satu rumah, jadi memang perlu pastikan habuk tak de kat lantai.

Dengan Wiper Set, ni mudahkan kerja...Sapu2 je, rumah dah nampak macam baru lepas mop...Saya lupa nak snap gambar. Tapi memang best ar.... Segala habuk, rambut semua lekat.

Ha, ini ada satu lagi barang dalam list nak saya dapatkan...."SPRAY MOP". Tengok macam bestkan. Tak perlu bawa baldi ke hulur  ke hilir...Tekan2 boleh keluar air...
Lagi best dalam botol air tu saya campurkan dengan Basic H... Tak perlu bilas...Sonang kerja...



 Ok, nantikan pula entry saya tentang 'Spray Mop' ini ye....

No comments:

Post a Comment