Milk Booster.

Hari ini nak cerita tentang percubaan saya untuk milk booster dari air longan.
Sebenarnya saya ada jugak ambil supplement Shaklee untuk milk booster iaitu Alfalfa Complex & Esp selain vitamin asas lain. Tapi teringin jugak nak cuba yang sendiri buat....

Semalam my hubby pergi beli susu Amsyar kat kedai ubat cina, saya mintak tolong belikan longan kering. Die belikan satu packet setengah kilo. Harga RM 15.00.

Pagi tadi sambil masakkan bubur Ammar,saya pn rebus lah segenggam longan kering. Saya tambahkan sikit gula untuk ada rasa manis. Dah agak2 kembang longan tu,tutup api...dah siap. Boleh bawak pergi ofis untuk minum masa lunch.


Jeng...jeng...jeng...



 Inilah air longan homemade saya yang dah tinggal separuh.

Air longan air longan jugak.Air kosong pastikan jangan kurang ye.WAJIB 3 liter....Hari ini baru percubaan pertama. Nanti saya share keputusannya..Berkesan atau tidak dengan saya ye air longan ni...


Jumpa di entry akan datang....tunggguuuuuu....


Syazwani Mohd Noh
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 888841
Call / SMS / Whatsapp: 013-6859903
Email: diwanie_mnz84@yahoo.com.my


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

No comments:

Post a Comment