Alhamdulillah, anak TAK PERLU WARDED

Assalamualaikum semua.

Happy sangat Umi tau bila dapat feedback macam ni.

Ibu yang ada anak semput a.k.a athma ni je yang betul-betul faham perasaan bila anak start batuk.

Dalam fikiran dah mula fikir macam-macam. Ni mesti Warded ni bila tak baik 2,3 hari.

Customer Umi ni ada anak yang athma. Die sanggup datang rumah untuk beli Baby Rub. Jauh perjalanannya. Hampir sejam setengah.

Umi offer pos, die tak nak. Lambat katanya. Rupa-rupanya anak die tengah batuk teruk. Die takut anak die kena warded. Tu yang sanggul datang jauh-jauh.

Itulah parent kan? Sanggup ikhtiar ape pun asalkan anak sihat seperti biasa. No warded-warded.

Alhamdulillah. Happy bila die bagitau anaknya muntah lendir lepas sapu Baby Rub.

Dan paling best, anaknya tak perly warded. Biasanya bila batuk macam tu confirm check in hospital.

Syukur sangat. Dengan izin ALLAH, asbab gunakan Baby Rub, anak tak perlu WARDED.

Baby Rub ni highly recommended untuk anak-anak athma.

#PuerKidsdom
#PuersByUmmiWawa
#EveryMomsWish

Salam Sayang
UmmiWawa
Agent PuersKidsdom Johor

No comments:

Post a Comment