Hai, lagi cerita tentang ESP. Sebelum ini saya pernah kongsikan tentang kelebihan ESP. Hari ini saya nak kongsikan perbezaan ESP dengan soya lain.
Perbezaan ESP :-
- Dihasilkan daripada Soya Non-GMO
- Mengandungi 9 Asid Amino penting untuk fungsi badan
- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin & 4 sumber mineral
- 1 tin 850gram dihasilkan daripada 30 kg kacang soya
- Diproses menggunakan air, bukannya alkohol untuk memelihara isoflavone
- Rendah lemak, tanpa kolestrol
- Diproses pada kadar suhu rendah & menjaga kualiti protein.
:- http://superbvitamin.blogspot.com/2013/09/kebaikan-esp-shaklee-non-gmo-soya.html
Sel badan kita terbentuk daripada protein. Jadi kita perlukan protein yang berkualiti bagi pertumbuhan sel baru. Sel yang sihat lebih mudah menyerap zat & vitamin.
Comments
Post a Comment